Nudura termoplokid on kindlaim materjal sinu uuele kodule!

Nudura on arendanud välja kõrgtehnoloogilised süsteemid ning materjalid, mis on muutnud ehitamise lihtsamaks ning kiiremaks, kui kunagi varem!  Meie termoplokkide omadused ja innovatiivsus aitavad ehitajatel, arhitektidel ning inseneridel muuta ehituse uuenduslikumaks, tõhusamaks ning kindlamaks nii elumajade, kortermajade kui ka kõiksuguste teiste ehitiste ehitusel. Nudura termoplokkide paindlikus teeb sellest ideaalse valiku sinu projekti tarbeks.

nudura icf ehitus

Mis on termoplokid ning miks nad head on?

Nudura termoplokid, inglise keeles Insulating Concrete Forms (ICF) ehk soojustatud betoonivormid, on EPS vahtplastist valmistatud suured ehitusplokid, mis koosnevad kahest paneelist ning neid ühendavast volditavast võrksüsteemist, millest ehitamine on sama lihtne, kui mänguklotsidest maja ehitamine! Ehitusplokk kinnitub kindlalt teise ploki külge hammaste ning plastikkinnitustega lihtsalt peale vajutades, ilma liimi vajamata. Peale ladumist valatakse vahtplastist seinte vahele betooni ning tugevad kivimüürid ongi valmis. Plokkide vahtplastist paneelid jäävad betoonseina kahele poolele ning moodustavad majakarbile soojustuse – eraldi soojustama enam ei pea, hoides kokku raha ning aega nii ehituse käigus kui ka pikemas perspektiivis. Termoplokkide head omadused tagavad su kodule palju madalamad küttekulud!

Kvaliteetsetest termoplokkidest õigesti ehitatud maja on väga energiasäästlik ning püsib tänu oma ülimalt vastupidavale konstruktsioonile läbi mitmete põlvkondade. Termoplokke on erinevaid, kuid Nudura plokkidel on mitmed ainulaadsed innovatiivsed omadused ning eelised teiste tootjate ees, mis teevad termoplokkidest ehitamise eriti mugavaks ning kindlaks!

Nudura omadused

Kindel plokkide paigaldus.

Tänu Nudura patenteeritud DURALOK süsteemile kinnituvad meie termoplokid teineteise külge lihtsalt, kuid kindlalt, kasutades selleks väga tugevat plastikust hammas-süsteemi. 

Plokid lukustuvad hammastega teineteise külge, tagades struktuuri püsivuse ning sirge seina. Kogu ploki kõrguse ulatuses on Nudura termoplokk seintes tugevdused, mis lõppevad mõlemas otsas hammas-kinnitustega, tagades eriti stabiilse ja ühtse, kindlalt seotud seina ilma igasuguse vajaduseta kasutada seejuures plokkide vahel liimi.

Play Video

Ühekordne betoneerimine.

Kui konkureerivatel toodetel soovitatakse valada betooni iga paari plokirea tagant, siis tänu Nudura tugevatele kinnitus- ning toestussüsteemidele võid valada terve majakarbi (kuni 6m kõrge) ühe korraga! 

Kuna betoon kuivab kaua ning betooniautode korduv tellimine on kallis ning tülikas, tähendab see ehitusel tohutut võitu nii ajaliselt kui ka rahaliselt! 

Play Video

Nudura termoplokid on kerged.

Tänu Nudura kergusele ning kasutusmugavusele sobivad Nudura plokid väiksema projekti ehitamiseks ka üksinda. Kuigi plokid on mõõtudelt lahtivoldituna suured, on neid tänu väiksele kaalule väga lihtne paigaldada. 

Pakitud kujul transporditakse Nudura plokke kolmekaupa ning kogu paki kaal on kokku vaid 20 kg. See teeb ühe ploki kaaluks vähem kui 7 kg, olles jõukohane igaühele!

Play Video about nudura omadused

Lihtsus.

Nudura unikaalne 4-WAY Reversible System tehnoloogia laseb sul paigaldada plokke mistahes asendis. Nudura plokkide puhul ei eksisteeri selliseid asju nagu vasakpoolne nurk või parempoolne nurk. 

Kõik plokid on universaalsed ning ümber pööratavad nii horisontaalselt kui vertikaalselt. See aitab vähendada riske näiteks valesti arvestatud parem- või vasaknurkade koguse ostmisel, sest Nudura plokkidega pead sa vaid teadma nurkade koguarvu. Kasutades Nudura plokke, säästad aega, raha ning tekitad vähem ehitusjäätmeid!

Play Video about nudura termoplokk omadused

Viimistlus.

Nudura toodete külge on erinevalt konkureerivatest termoplokk toodetest võimalik kinnitada kõiksuguseid välis- ning siseviimistlusvahendeid nagu näiteks kipsplaate. 

Kinnitusliistud asuvad plokkides 16 mm sügavusel ning nende asukohad on võimalik ära tunda vertikaalse teemantikujulise mustri järgi ploki seinal. Nudura kinnitusliistud aitavad sul võrreldes konkureerivate toodetega säästa viimistlustöödel aega ning raha!

Play Video about nudura xr35 termoplokk

Kokkuhoid transpordil.

Unikaalne DURAFOLD süsteem ei taga mitte ainult suurt rahalist ning ajalist kokkuhoidu transpordil ehitusobjektile, vaid ka mugavuse juba objektil töötades.

Tänu plokkide kergele kaalule ning DURAFOLD tehnoloogiale, saab ehitaja ilma vaevata üksi ploki õigesse kohta kanda ning selle alles lõpp-punktis täismõõtu lahti voltida. See lubab ehitajal töötada palju efektiivsemalt ning mugavamalt!

Play Video about kokkuvolditav omadus termoplokkidel

Turvaline ehitus.

Kui teiste termoplokk-toodete toestamine ning hilisem seinte reguleerimine võib olla tülikas, siis Nudura abil on see imelihtne! 

Meie termoplokkidest maja ehitamisel kasutatakse omapärast reguleeritavat toestussüsteemi, mille eri omadused aitavad hoida majaseinu sirgena ning toimib samaaegselt ka tellingutena, tagades üheaegselt mugavuse ja kokkuhoiu toestuse ning tellingute paigaldamiseks kuluvate töötundide arvelt!

Play Video

Tugevus.

2.5 meetrit pikkade Nudura plokkide ainulaadselt suur mõõt tagab toeka ja tugeva seina igale hoonele. Nudura seinasüsteemid on äärmiselt vastupidavad ekstreemsetele ilmastikunähtudele, mis võivad äärmisel juhul hävitada nii puitkonstruktisooniga hooneid kui ka lõhkuda igasuguste majade fassaade. 

Äärmiselt kindel kalasaba hammaste kujuline side betooni ning paneelide vahel muudab Nudura seinad hävinematuks. Erinevalt paljudest teistest termoplokk-toodetest on Nudura süsteemi toodetes lubatud ning lausa kohustuslik betooni vibreerimine – vaid vibreerides saavutab betoon nõuetekohase tugevuse!

Play Video

Nudura patenteeritud süsteemid

nudura termoplokk omadused

Nudura on

kindel.

DURALOK Technology® lukustussüsteem kinnitab plokid teineteise külge kolmehambalise ühenduse abil, tagades Sulle turvatunde, et laotud betoneerimata sein püsib tugevalt koos ka karmimates ilmastikuoludes. DURALOK koosneb EPS-paneelide sisse paigutatud tugevatest võrkudest ning liistudest, mis annavad vormile vajaliku tugevuse, et pidada vastu betoonivalu survele ning betooni vibreerimisele, mis paljude teiste termoplokkidega on võimatu

Tänu sellele on Nudura ainuke termoplokk, millel saab seina viimistlusvahendeid kruvidega kinnitada otse paneelides olevate liistude sisse, säästes seeläbi sulle aega ja raha. 

kokkuvolditav omadus termoplokkidel

Nudura on

kompaktne.

Nudura DURAFOLD Technology® süsteemi kasutavate toodete betoonsüdamiku sisse jääva toestusvõrgustiku ääred on ühendatud EPS-paneelide külge hingedega, mis tähendab, et plokid saab transpordi ajaks kokku voltida. 

Tänu sellele mahub võrreldes teiste termoplokk tüüpi tootega ühte veosesse 40% rohkem kaupa ning pakke on lihtsam ka ehitusobjektil maha laadida ning liigutada.

nudura omadused

Nudura on

efektiivne.

Nudura termoplokid on suurimad plokid, mis turul saadaval on. Ühe standardploki mõõdud on 2438 x 457 mm, mis tähendab, et ühe plokiga laod tervelt ~1.11 m² seina! 

Tänu DURAMAX Technology® abil saavutatud suurele mõõdule valmib Sinu maja kiiremini ning väiksema matarjalikaoga.

nudura xr35 termoplokk

Nudura on

mugav.

Tänu hästi läbi mõeldud disainiga ühendussüsteemile saab Nudura termoplokke teineteise peale laduda kõigis neljas asendis. See tähendab, et ladumisel ei pea kulutama aega plokkide keerutamisele ja pööramisele, et otsida pealmist- ning alumist poolt. Lihtsalt võta plokk ning aseta see sinna, kuhu vaja! 
Ühtlasi tähendab see, et ei ole vaja osta ning arvestada eraldi parem- ning vasakpoolsete nurgaplokkide kogust – kõik nurgaplokid on ühesugused! Tänu sellele omadusele säästad paigaldusel aega ning ka materjalikadu on tavapärasest väiksem.